icon

IJssalon

Al ons ijs is zelfgemaakt

Onze ijssalon bevindt zich in de entree van de karakteristieke woontoren 'Thuishaven' aan de Waalhaven in Nijmegen-West. Een nieuwe bruisende plek waar je heerlijk vers room- & sorbetijs kunt halen. Al ons ijs wordt door onze ijsbereiders vers voor jou gemaakt. De basis van ons roomijs is rauwe melk die we bij een melkveehouder in Bergharen halen. Doordat we deze melk bij binnenkomst pasteuriseren bevat deze geen schadelijke stoffen voor zwangere dames of kleine kinderen. Ons sorbetijs bevat geen enkel dierlijke ingrediënten en zijn dus allemaal vegan. 

Naast een verfrissend ijsje kan je ook bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie van Blommers Coffee Roasters uit Nijmegen. Een begrip in de stad en een echte aanrader voor de koffieliefhebber! Vanzelfsprekend kunnen we jouw koffie bereiden met soja- of havermelk. Zoek je iets lekkers voor bij je koffie dan serveren wij natuurlijk onze befaamde DROOM! appeltaart, maar verkopen we ook brownies van The Brownie Box uit Bemmel en cannoli's van Only Cannoli. Al met al, een plek om even tot rust te komen of iets te halen voor onderweg.

Wat onze ijssalon nog meer bijzonder maakt, is we werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. DROOM! staat namelijk bekend om haar sociale karakter en geeft net dat extra aan jouw bezoek aan één van onze locaties. Wil je meer weten over onze werkwijze, lees hier dan ons verhaal.

Hopelijk tot ziens in onze ijssalon!