icon

Over Ons

Ambachtelijk ijs van hoge kwaliteit en gemaakt met lokale ingrediënten. Geproduceerd door bijzondere mensen, met volle aandacht voor het product. Dat is waar DROOM!ijs voor staat.

DROOM!IJs

Ambachtelijk ijs van hoge kwaliteit en gemaakt met lokale ingrediënten. Geproduceerd door bijzondere mensen, met volle aandacht voor het product. Dat is waar DROOM!ijs voor staat. Voor veel bedrijven, organisaties en zzp’ers is onze vergaderlocatie in Beuningen sinds 2016 een begrip, net als de overheerlijke appeltaarten die we daar bakken. Vanaf 2021 is daar ons ambachtelijke DROOM!ijs bij gekomen. Net als onze taarten vers, huisgemaakt, van hoge kwaliteit en zowel voor de zakelijke als particuliere markt.

Je vindt onze eigen ijssalon in de entree van de nieuwe woontoren Thuishaven (Waalfront, Nijmegen-West). Net als in het productieproces, bieden we ook in de ijssalon mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een springplank naar werk. Samen met het heerlijke ijs, de goede koffie en diverse andere lekkernijen, maken zij de unieke sfeer in deze nieuwe ontmoetingsplaats. 

Ons ijs

Ons room- en sorbetijs is altijd vers, huisgemaakt en van de allerbeste kwaliteit. De rauwe melk die we gebruiken voor ons roomijs halen we zelf op bij een lokale veehouder. Ons sorbetijs is allergeenvrij en bevat geen dierlijke ingrediënten. Het hele productieproces is ambachtelijk. Wij geloven namelijk dat je de mooiste resultaten krijgt, als je het maakt met volle aandacht en liefde voor het product. En dat is nou net waar onze medewerkers in uitblinken. 

Over DROOM!

DROOM! besteedt extra aandacht aan coaching en ondersteuning van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kunnen mensen zijn met bijvoorbeeld ADHD, een verstandelijke beperking of autisme. Via coaching kunnen zij mogelijk doorgroeien naar een andere functie binnen of buiten DROOM! en zich ook op persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

Behalve bij onze ijssalon, zijn onze medewerkers ook werkzaam bij DROOM! Beuningen; een locatie met zeven vergaderzalen voor kleine en grote groepen. Naast de vergaderruimtes bieden we ook heerlijke gerechten aan in ons restaurant. Geniet van een lunch of overheerlijke, door onze medewerkers gemaakte appeltaart, die ook verkrijgbaar is bij diverse horecagelegenheden in de regio. 

Het motto van DROOM! is ‘Haal het beste uit jezelf.’ Dit geldt voor onze gasten, die in een inspirerende omgeving optimaal kunnen flexwerken en vergaderen, maar zeker ook voor onze medewerkers. Hen willen we een echte droombaan kunnen bieden.