icon

Smaken

Ons DROOM!ijs is verkrijgbaar in allerlei smaken, die allemaal op ambachtelijke wijze door onze medewerkers gemaakt worden.

Bijzonder en lekker ijs

Ons DROOM!ijs is verkrijgbaar in diverse smaken, die allemaal op ambachtelijke wijze door onze medewerkers gemaakt worden. Daarvoor werken we met twee basismixen: één voor al het roomijs en één voor al het sorbetijs. Voor ons roomijs halen we zelf rauwe melk op bij een lokale melkveehouder, waarna het productieproces snel begint. Onze sorbetsmaken zijn vegan en bevatten geen allergenen.

In ons ijs is 30% van het suikergehalte vervangen door een grondstof die helemaal bestaat uit natuurlijk vezels. Net zo lekker, maar een stuk verstandiger!

De verschillende smaken worden gerealiseerd met diverse toevoegingen. Zo pureren we voor ons aardbeienijs zelf aardbeien, waarna we de moes toevoegen aan de basismix. In ons appeltaartijs verwerken we per 5 liter ijs een halve DROOM! appeltaart, waardoor je echte stukje appeltaart proeft. En de chocoladestukjes in ons chocolade en stracciatella ijs maken we ook zelf. We smelten chocolade die we over platen verdelen. De platen gaan in de vriezer om uit te harden, waarna we ze in stukjes hakken. Daardoor is geen enkel stukje chocolade gelijk.

Alle ingrediënten gaan uiteindelijk in onze ijsmachine en na zeven minuten komt daar heerlijk ijs uit. Dat ijs gaat in grote bakken voor in onze vitrine, of in de doseermachine om verdeeld te worden over de ijsbekertjes. Of je nu een klein bekertje hebt dat je bij de kinderboerderij koopt of een bolletje eet in onze ijssalon: de smaak is altijd hetzelfde!

Ontdek hier onze smaken!

Melkbasis

Yoghurt Amarena

Melk
Ei

Yoghurt

Melk
Ei

Vanille

Melk
Ei

Stracciatella

Melk
Ei

Hazelnoot

Melk
Ei
Noten

Chocolade

Melk
Ei

Aardbei Cheesecake

Melk
Ei

Toverijs

Soja
Ei
Pinda's

DROOM!taart

Melk
Ei

Waterbasis

Passievrucht

Citroen

Aardbei

Mango